webhosting van topkwaliteit
 
Beste prijs - kwaliteit

Snel een goedkope website laten maken? Doe je aanvraag volledig online!

Wanneer je een website wil laten maken zijn er tal van mogelijkheden. Heel wat firma’s zijn op zoek naar een basiswebsite. Een professionele website met een eenvoudige structuur, zonder al te veel toeters en bellen, makkelijk zelf te beheren en liefst voor een scherpe prijs. Ondanks de vele mogelijkheden vinden deze mensen niet altijd wat ze zoeken.

Een website op maat, met alles erop en eraan, is vaak onnodig en te duur. Een goedkope website behaalt dan weer niet de benodigde kwaliteit of oogt niet professioneel. Her en der kun je online snel een website maken of laten maken, maar dan krijgt je niet de nodige opvolging, ondersteuning en service. Of heb je het gevoel dat je als klant een nummertje bent.

Wij bieden je de ideale oplossing. Via onze online tool krijg je een kwalitatieve en professionele website voor een heel schappelijke prijs. Het aanvraagproces kun je volledig online doen en je weet onmiddellijk wat de website je zou kosten. Na je aanvraag krijg je een gratis testversie die je naar hartelust kunt uittesten. Pas dan hoef je definitief te beslissen of je met ons in zee gaat.

Simpele aanvraag, alles gebeurt volledig online

Onze formule is heel simpel. Via een online tool kun je volledig gratis een testversie van je website aanvragen. Je kiest uit één van onze kant-en-klare designs en vult enkele voorkeuren en gegevens in. Op elk moment weet je, afhankelijk van de gekozen modules (blog, contactformulier, etc), wat je website zou kosten. Je hoeft geen offerte af te wachten.

Na het ontvangen van je aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact op via mail. Zo hebben we al even persoonlijk contact én kunnen we de resterende gegevens opvragen (logo, huisstijlkleuren, eventueel teksten als je die al hebt, etc).

Voordelen en nadelen van kant-en-klare designs

Al onze designs zijn reeds volledig uitgewerkt. Ze moeten enkel nog aangepast worden aan je bedrijf én ingevuld worden. Het grote voordeel is dat het volledige proces veel sneller en goedkoper is. Als we alle nodige gegevens snel ontvangen kan de website binnen de maand online staan. Het nadeel is dat de mogelijkheden beperkter zijn dan bij een website op maat en dat je website net iets minder uniek is.

Gratis testversie binnen de 7 werkdagen

Nadat we de nodige gegevens ontvangen hebben geven we onszelf maximaal 7 werkdagen de tijd om de testversie van je website uit te werken. Bevalt het je niet? Geen probleem, annuleren is gratis. We blijven even goede vrienden.

All-in formule, makkelijk opzegbaar

Ben je wel overtuigd? Top! Wij werken de website verder uit en zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk online staat. Je betaalt vanaf nu jaarlijks een vast bedrag. Hierin is alles inbegrepen: je website, hosting, 1 domeinnaam, extra beveiliging via een SSL-certificaat, onderhoud en 1 professioneel email-adres. Geen gedoe meer met meerdere facturen. Eén factuur per jaar, efficiënt en gemakkelijk!

Wil je er mee stoppen? Geen probleem. Laat het ons tijdig weten. Wij halen de website offline op het einde van de afgesproken periode en jij ontvangt geen facturen meer.

Zelf te beheren, responsive ontworpen

Al onze websites zijn gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk beheersysteem en de designs zijn volledig responsive. Ze worden technisch geoptimaliseerd, zodat ze goed gevonden worden in zoekmachines. Wij bieden je ook een persoonlijke service tijdens het project én achteraf.

 

Team Kameleonplus - wij maken uw website op maat

Wij zijn tevreden over de mogelijkheden en de heel goede prijs-kwaliteitverhouding van dit bedrijf! Annelies Corne - Prieuré Sainte-Anne

 website laten maken intro foto
 
WEBSITE OP MAAT

Heb je toch liever een
website op maat?

Wil je niet zomaar een website, maar een website die jouw bedrijf kan doen groeien? Een website waarbij de structuur en lay-out vanaf nul worden opgebouwd, volledig op maat van jouw bedrijf? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van onze websites op maat!

MEER INFO OVER WEBSITES OP MAAT

 

ONZE TROEVEN

10 redenen om je website
door ons te laten bouwen

ALLES INBEGREPEN ALLES INBEGREPEN

Voor een schappelijk jaarlijks bedrag is alles inbegrepen: een professionele website, hosting, een domeinnaam, extra beveiliging via een SSL-certificaat, onderhoud, een professioneel email-adres. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Eén jaarlijkse factuur en wij zorgen dat je website up to date is en blijft draaien.

GRATIS TESTVERSIE BINNEN DE 7 WERKDAGEN GRATIS TESTVERSIE BINNEN DE 7 WERKDAGEN

Wanneer je je gegevens hebt doorgestuurd starten wij met het uitwerken van een testversie van je website. Binnen de 7 werkdagen ontvang je van ons de link. Niet tevreden? Geen probleem, dan stopt het hier en betaal je niks.

AANVRAAG GEBEURT SNEL & VOLLEDIG ONLINE AANVRAAG GEBEURT SNEL & VOLLEDIG ONLINE

Via onze tool kun je in een paar minuten je gratis testversie aanvragen. Alles gebeurt volledig online. Zo hoef je geen tijd te verliezen door te luisteren naar verkoopspraatjes of te wachten op een offerte. In de tool wordt de prijs in realtime aangepast wanneer je andere specificaties kiest. Je weet dus op elk moment hoeveel de website je zou kosten.

PERSOONLIJKE SERVICE PERSOONLIJKE SERVICE

De aanvraag gebeurt dan wel volledig online, achteraf bieden we toch een persoonlijke service. Via mail nemen we contact op om de resterende gegevens en eventuele extra wensen op te vragen. En ook tijdens het ganse traject staan we altijd voor je paraat.

KWALITEIT KWALITEIT

Welk budget dan ook, wij garanderen iedereen een kwalitatieve website. Zowel qua lay- out, werking, gebruiksvriendelijkheid, als SEO. Elke website moet aan onze kwaliteitsstandaard voldoen.

VANAF 399 EURO PER JAAR VANAF 399 EURO PER JAAR

Ons doel is professionele websites aan te bieden voor elk budget. Een basis-website, zonder extra modules, kost je 399 euro per jaar (exclusief btw). Daarin zit het volledig pakket (website, hosting, domeinnaam, email-adres, SSL-certificaat en onderhoud) inbegrepen.

EENVOUDIG ZELF BEHEREN EENVOUDIG ZELF BEHEREN

Elk van onze websites wordt gekoppeld aan een beheersysteem, zodat je zelf de website kunt aanpassen. Ons CMS systeem is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je website beheren wordt kinderspel.

MOBIELVRIENDELIJK MOBIELVRIENDELIJK

Al onze websites zijn responsive. Op elk toestel is de gebruikservaring voor de bezoeker optimaal.

KIES ZELF DE MODULES DIE JE NODIG HEBT KIES ZELF DE MODULES DIE JE NODIG HEBT

We starten van een basiswebsite die je kunt uitbreiden met alle modules die je wenst (contactformulier, blogmodule, fotogalerij, etc). Gedaan met betalen voor zaken die je niet nodig hebt.

KEUZE UIT VELE KANT-EN-KLARE DESIGNS KEUZE UIT VELE KANT-EN-KLARE DESIGNS

We hebben al een heleboel designs uitgewerkt. Hieruit kun je de stijl kiezen die je het liefste ziet én die het beste past bij je bedrijf. We passen de stijl en het kleurgebruik van het design verder aan aan je huisstijl. De designs zullen in de toekomst constant verder aangevuld worden.

 

Team Kameleonplus - wij maken uw website op maat

Samenwerken met Kameleonplus is echt zeer aangenaam en professioneel. Snelle respons, duidelijke raadgeving en een correcte prijs. Kristof Nys - Juwelen Nys