Ook: zoekoptimalisatie

SEO of Search Engine Optimization is het optimaliseren van een website of webshop om beter te scoren in zoekmachines, voornamelijk Google. Om meer bezoekers naar een website te lokken is het belangrijk om vlot gevonden te worden op bepaalde trefwoorden of zoekwoorden. SEO, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is de verzamelnaam voor alle verschillende technieken die dit doel dienen.

Stel: je hebt een website, maar je bent niet tevreden over de opbrengst die er uit voort vloeit. Twee zaken kunnen hiervan de oorzaak zijn: één, mensen vinden de weg niet naar je website, je trekt dus te weinig bezoekers aan. En twee, de conversie van je website is niet voldoende, bezoekers doen als het ware niet wat je van hen verwacht. SEO is één van de oplossingen voor het eerste probleem. Door je website op allerlei manieren te optimaliseren probeer je ervoor te zorgen dat hij een hogere ranking krijgt in zoekmachines en dat er bijgevolg meer bezoekers op je website terecht komen.

Andere manieren om meer bezoekers te lokken zijn onder andere Google Adwords en facebook ads.

E-BOOKS

Download onze gratis e-books

Je wil starten met een website of webshop maar je vindt zodanig veel informatie dat je er niet meer aan uit geraakt? Wel, dan zijn onze e-books een perfect hulpmiddel. Aan de hand van eenvoudige en concrete tips hopen we je de energie te geven om verder aan de slag te gaan. Een goede voorbereiding is alles!

 
 

 

Download ons gratis e-book en meld je aan voor onze nieuwsbrief

beveiligde gegevens  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven - privacy policy

Download ons gratis e-book en meld je aan voor onze nieuwsbrief

beveiligde gegevens  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven - privacy policy
Vragen?
Contacteer ons
Hulp nodig of wil je een nieuwe website? Neem hier contact met ons op!