bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzewerkwijze

klant
ontdekken

KENNISMAKING

Een goede start zorgt er voor dat alles daarna vlotter verloopt. In eerste instantie luisteren wij vooral. Het is immers belangrijk om te weten wat u precies verwacht.

ANALYSE

Daarna analyseren we alles zodat we achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Alles wordt met u doorgenomen zodat u perfect weet waar u aan toe bent.

logo en huisstijl
ontwerp

LOGO (INDIEN GEWENST)

Voor we aan de website kunnen denken moet uiteraard eerst de stijl bepaald worden. Op basis van wat u ons heeft verteld werken wij een logoboek uit. Daarin staan verschillende logo's in allerlei varianten. Hieruit kiest u wat u het beste vindt en via een aantal correctierondes wordt het logo helemaal op punt gezet.

HUISSTIJL (INDIEN GEWENST)

Daarna volgt, indien gewenst, onmiddellijk de huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, enz).

structuur website
bepalen

TECHNISCHE LAY-OUT

Geen goede website zonder een goede structuur. Voor we beginnen met de lay-out willen we er zeker van zijn dat de site goed in elkaar zit én vooral gebruiksvriendelijk is. Deze structuur is het fundament van de website, hierop bouwen we verder. Het is beter van in deze fase iets meer tijd te nemen, want die tijd winnen we bij de uitwerking meer dan terug.

KEUZE CMS

Aan de hand van de analyse wordt ook het ideale CMS gekozen.

website
ontwerp

MOOIE LAY-OUT

Eens de structuur op punt staat is het tijd voor het creatieve gedeelte. Alles wordt in een mooie lay-out gegoten.

MAAR VOORAL GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het belangrijkste is echter dat website ook gebruiksvriendelijk is. Niet enkel op een klassieke computer maar ook op tablets en smartphones. Hier hebben we reeds rekening mee gehouden tijdens het bepalen van de structuur en ook bij het ontwerp trekken wij die lijn verder. Aan de hand van uw feedback werken we het ontwerp verder af.

website
uitwerken

Van zodra het ontwerp helemaal in orde is beginnen we met de uitwerking en de programmatie. Alle delen van de website worden gekoppeld aan het gekozen CMS-systeem en hij wordt helemaal afgewerkt naar uw wensen. We zorgen ervoor dat de website perfect en snel werkt in alle browsers en op alle apparaten.

testen en
lancering

TESTEN

Voor we de website lanceren wordt deze nog eens uitgebreid getest. Ook u kunt alles naar hartelust testen en opmerkingen doorgeven.

LANCEREN

Zo zetten we de website helemaal op punt en daarna komt het grote moment: de website wordt gelanceerd!

opleiding en
opvolging

OPLEIDING

Hier stopt het echter niet. Via een opleiding leren we u werken met het CMS systeem. Zo bent u in staat zelf inhoud toe te voegen of te bewerken.

OPVOLGING

In de eerste maand na de lancering voeren we eventuele aanpassingen nog gratis uit. Daarna doen we extra aanpassingen aan uurtarief of kan er gewerkt worden met een onderhoudscontract (als u regelmatig aanpassingen wil en deze niet zelf wenst te doen).